Yritys

DL Data Oy on hallitusti kasvava tietotekniikkapalveluita tarjoava etelä-pohjalainen yritys. Toimitamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yrityksille, yksityisille, oppilaitoksille ja julkishallintoon jo yli 30 vuoden kokemuksella. Laaja osa toiminnastamme koostuu yritysten ylläpitopalveluista, joihin sisältyy myös Microsoft Office 365 -viestintäratkaisut sekä luotettavat ja nopeat, sertifioidut web-hotellipalvelut. Valtaosa palveluistamme sijoittuu seudulle Seinäjoki – Lapua – Kauhava. Teemme lähi- ja etätukea myös muualle Suomeen viikoittain. Meiltä saat monipuoliset työkalut tehokkaampiin, kustannustehokkaampiin ja asiakaslähtöisiin hankintoihin.

Tarjoamme tietokoneiden, laitteiden, tulostimien ja järjestelmien nopeat asennus- ja huoltopalvelut sekä verkkojen ja palvelimien asennus-, ylläpito- ja tukipalvelut. Toimitamme palvelimet, pöytätietokoneet, kannettavat ja tabletit perustellusti järkevällä kokoonpanolla, valmiiksi asennettuna. Teemme myös täysin asiakaskohtaisesti räätälöityjä kokonaisuuksia. Tietoturva- ja verkkoratkaisut voit huoletta jättää koulutettujen asiantuntijoidemme osaaviin käsiin.

Laajasta myymälävalikoimastamme saat värikasetit ja varaosat paikan päältä tai tilattuna nopealla toimitusajalla. Olemme sertifioitu kumppani useille maailmanlaajuisille toimijoille kuten Microsoft, Adobe, F-Secure, Sophos, HP, Lenovo, WithSecure ja Fujitsu. Kaikki hankinnat on mahdollista tehdä edullisella rahoituksella.

Oikeat ratkaisut mahdollistavat kustannustehokkuuden sekä kilpailukyvyn kohenemisen. Yrityksellemme on myönnetty korkein luottoluokitus AAA. Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tämä tarkoittaa asioimista luotettavan ja taloudellisesti tasapainoisen kotimaisen yrityksen kanssa.

Etätuki

Palvelumme toimii Windows PC:llä, latamaalla linkin osoittaman tiedoston ja avaamalla sen.

Ruudulle aukeaa ikkuna, jossa on numerokoodi joka annetaan DL Datalle.

Pyydä tarjous