DL Data logo

Microsoft 365 palvelut

Meiltä saat kaikki Microsoft 365-palvelut, jotka mahdollistavat yrityksen tiedonhallinnan keskitetysti ajasta ja paikasta riippumatta. Microsoft 365 on pilvipohjainen ”ekosysteemi”, joka tarjoaa erikokoisia palveluita, kuten mm. OneDrive ja SharePoint pilvitallennustilat, Exchange-sähköpostit, kalenterit, pikaviestimet, Teams-kokoukset, videopuhelut ja Microsoft Office -ohjelmistot. Saat käyttöösi tehokkaat työkalut työskentelyyn, oppimiseen, yhteyksien ylläpitämiseen sekä runsaasti tallennustilaa ja nykyaikaiset suojausominaisuudet.

Microsoft 365-palvelupaketteja on lukuisia, tässä yleisimmät ratkaisut erikokoisiin tarpeisiin: Microsoft 365 Business Basic, Business Standard sekä Business Premium.

Microsoft 365 Business Basicilla saat käyttöösi vakiosuojatut Office-sovellusten verkko- ja mobiiliversiot, 1000 Gt pilvitallennustilaa sekä yritystason sähköpostin ja Teams-palvelun. Tämä paketti sopii heille, jotka käyttävät Officen sovelluksia satunnaisesti eivätkä tarvitse käyttöönsä niiden työpöytäversioita laajoilla ominaisuuksilla, mutta haluavat luoda vakuuttavuutta oman verkkotunnuksen sähköpostiosoitteella.

Microsoft 365 Business Standardilla saat käyttöösi samat sisällöt kuin Basicissa, sekä lisäksi Office-sovellusten työpöytäversiot viiteen käyttäjän laitteeseen, verkkoseminaarien isännöintimahdollisuuden ja osallistujien rekisteröinti- ja raportointityökalut. Tämä paketti sopii heille, jotka haluavat toimia arjessaan sujuvasti käyttäen useita eri laitteita, sekä tarvitsevat enemmän tallennustilaa ja keskittää yrityksen tiedostot organisaation sisällä.

Microsoft 365 Business Premium sisältää edellä mainitut asiat tehokkaammalla suojauksella. Tämä paketti sopii heille, jotka arvostavat ja tarvitsevat edellä mainittuja asioita, mutta kaipaavat varmempaa suojaa sekä suurempien ympäristöjen keskitettyä hallintaa.

Koska sopivan lisenssin löytäminen on omin avuin haastavaa ja aiheuttaa turhaa päänvaivaa, autamme sinua valitsemaan juuri oikean ratkaisun vastaamaan tarpeitasi. Hoidamme puolestasi myös käyttöönoton kokonaisvaltaisesti, jotta sinulla jäisi aikaa enemmän olennaiseen. Meiltä saat myös palvelut, jolla taataan, että järjestelmien tiedot pysyvät tallessa ja varmuuskopioituna sekä ajan tasalla!

Etätuki

Palvelumme toimii Windows PC:llä, latamaalla linkin osoittaman tiedoston ja avaamalla sen.

Ruudulle aukeaa ikkuna, jossa on numerokoodi joka annetaan DL Datalle.

Pyydä tarjous