DL Data logo

Kannettavat ja tabletit

Tiedätkö millaisia ominaisuuksia tietokoneesi tai tablettisi tulisi sisältää? Ei huolta. Asiantuntijamme kartoittavat tarvittavat ominaisuudet ja valikoivat juuri sinulle sopivat laitteen. Pyrimme varastoimaan jokaiseen kategoriaan soveltuvia laitteita riittävän määrän, jolloin toimitusajat saadaan minimoitua.

Tarjoamme valmiiksi käyttökuntoon perusasennettuja sekä personoituja kannettavia tietokoneita. Meiltä löytyy kannettavat tietokoneet kaiken kokoisiin tarpeisiin. Kun hankit kannettavan tietokoneen meiltä, saat juuri tarpeitasi vastaavan koneen, sillä kaikki tietokoneemme on valikoitu tuhansista eri vaihtoehdoista. Kannettavaa tietokonetta hankkiessa on sen käyttötarkoituksella suuri merkitys.

Tablettien valintaan vaikuttaa myös sen käyttötarkoitus. Kotikäytössä olevalta tabletilta vaaditaan huomattavasti vähemmän kuin yrityskäytössä olevalta tabletilta. Kotikäytön tablettien vaatimuksia voi olla mm. näytön koko ja SIM-kortti paikka. Yrityskäytön tabletit puolestaan tulee olla suojattuja, ohjelmistoiltaan samankaltaisia kuin kannettavissa tietokoneissa.

Jätä tarjouspyyntö niin olemme sinuun yhteyttä tuota pikaa!

Kannettavat tietokoneet kotikäyttöön

Perustoiminnallisuudet kotikäyttöön. Sujuva internetin käyttö, kuvien ja videoiden katselu, koulutyöskentely, (yhteensopiva yo- ja pääsykokeissa)

Kannettavat tietokoneet yrityskäyttöön

Tarkalla tarvemäärittelyllä oikea kone yrityksesi tarpeisiin. Riittävästi suorituskykyä ja esim liikkuvan työn vaatimukset.

Kannettavat tietokoneet 3D- ja multimediatyöhön

Parasta suorituskykyä vaativaan suunnittelutyöhön. Tehokas prosessori ja näytönohjain sekä riittävästi muistia ja levytilaa.

Kannettavat tietokoneet pelikäyttöön

Tehokasta ja luotettavaa suorituskykyä sujuvaan pelikäyttöön. Huippu näyttö ja näytönohjain.

Etätuki

Palvelumme toimii Windows PC:llä, latamaalla linkin osoittaman tiedoston ja avaamalla sen.

Ruudulle aukeaa ikkuna, jossa on numerokoodi joka annetaan DL Datalle.

Pyydä tarjous