Yritysten IT-tuki

IT-tukemme on nopea ratkaisu IT-laitteiden ja ympäristöjen ongelmiin, sillä se palvelee teitä kaikissa yrityksenne tietotekniikkaan liittyvissä asioissa. IT-tukemme keskeisimmät tavoitteet ovat nopea reagointi ongelmaan, tyytyväinen asiakas ja sen myötä pitkäkestoiset asiakassuhteet. Huolehdimme jokaisesta asiakkaastamme ja varmistamme, että ongelma ratkaistaan mahdollisimman nopeasti.

IT-tukemme toimii yritystoimintasi tukena varmistaen, ettei aikasi tai rahasi valu hukkaan. IT-tukemme avulla saat räätälöidyt ja kokonaisvaltaiset ylläpitopalvelut sekä yksittäiset palvelut. Jokainen tilanne kartoitetaan ja käsitellään tapauskohtaisesti. Ongelman ilmetessä tilanne kartoitetaan joko paikanpäällä tai etäyhteydellä. Ongelman lähde paikannetaan ja tarkastetaan tietoliikenne huolellisesti. Ongelma korjataan viipymättä, sillä vasteaikamme on hyvin nopea –vain jopa muutamia minuutteja!

IT-tuki kattaa mm. erilaiset asiakaslähtöiset ylläpitosopimukset, tietotekniset ratkaisut, selvitykset ja kehitystyöt, tietoliikennehallinnan, laitteiden huollot ja toimitukset, suunnittelu- ja asennuspalvelu, ylläpidon ja seurannan. Pystymme itse tuottamaan useimmat valmiit ratkaisut. Oli IT-ongelmasi mikä tahansa, olemme oikea kumppani yrityksesi arjessa, sillä me olemme tavoitettavissa!

Tarjoamme myös kuluttaja-asiakkaille myynti-, asennus- ja huoltopalveluita sekä toimistolla, etänä että myös kotikäynneillä aina tarpeen mukaan.

Etätuki

Palvelumme toimii Windows PC:llä, latamaalla linkin osoittaman tiedoston ja avaamalla sen.

Ruudulle aukeaa ikkuna, jossa on numerokoodi joka annetaan DL Datalle.

Pyydä tarjous