DL Data logo

Näytöt

Näyttö on tärkeässä roolissa käytettäessä tietokoneita ja järjestelmiä. Näytön valinnassa tulee kiinnittää erityisesti huomiota sen kokoon ja käyttötarkoitukseen. Toimittamamme näytöt ovat laadukkaita ja niitä löytyy suoraan varastosta moneen eri tehtävään sopivaksi.

Perusnäytöt kotikäyttöön

Yleensä kotinäyttönä parhaiten palvelee kustannustehokas 24-27” näyttö hyvällä paneelilla. Valokuvien katselua silmällä pitäen voidaan valita näyttöön laadukas IPS-paneeli, joka toistaa värit sekä mustan tason hyvin.

Näytöt suunnittelutyöhön

Suunnittelutyössä vaaditaan näytöltä kolmea ominaisuutta. Koot 27-38” ovat yleisimpiä suunnittelukäyttöön toimittamiamme näyttöjä. Pistetarkkuus eli resoluutio on ratkaisevassa osassa kun tarkastellaan yksityiskohtia. 27” näyttö on luonnollista valita resoluutiolle 2560 * 1440, jolloin objektin koko pysyy optimaalisena. 32” koosta suurempaan resoluutio tulisi olla suurinpiirtein 3840 * 2160 pisteen nurkilla, jolloin saadaan jälleen objektin koko hyvälle tasolle. Värintoistoa ei sovi unohtaa, värien sävyerot ovat näissä näytöissä helposti havaittavissa. Vaativiin olosuhteisiin on syytä valita näyttö, jossa korkeus, kaltevuus ja kierto voidaan säätää vastaamaan parhainta työskentelytilannetta. Useamman eri pituisen käyttäjän työpisteille ominainen ratkaisu.

Pelinäytöt

Pelinäytön valintaan vaikuttaa tietokoneen ja sen näytönohjaimen suorituskyky, pöytätila ja paneelin nopeus. Koot 24-32” ovat yleisimpiä pelaamiseen toimittamiamme näyttöjä. Mitä suurempi resoluutio, sitä enemmän koneelta vaaditaan potkua.
Pelinäyttöjen paneelien virkistaajuudet alkavat nykyään 160Hz tasolta, jolloin maksimaalista hyötyä tällaisesta saa erittäin suorituskykyisellä näytönohjaimella.

Jätä tarjouspyyntö niin otamme sinuun yhteyttä tuota pikaa!

Perusnäytöt kotikäyttöön

Edullinen perustason näyttö, yleisimmin koossa 24-27″.

Näytöt suunnittelutyöhön

Suurempaan tarkkuuteen ja syvempään väritoistoon soveltuva suurikokoinen näyttö.

Pelinäytöt

Nopealla vasteajalla varustettu näyttö tekee pelaamisesta miellyttävää.

Etätuki

Palvelumme toimii Windows PC:llä, latamaalla linkin osoittaman tiedoston ja avaamalla sen.

Ruudulle aukeaa ikkuna, jossa on numerokoodi joka annetaan DL Datalle.

Pyydä tarjous