DL Data logo

Pilvipalvelut ja verkkotallennus

Tarjoamamme pilvipalvelut ja verkkolevyjärjestelmät ovat erinomainen valinta tiedon tallennukseen sekä sen hallintaan. Ne mahdollistavat muun muassa toimipaikkojen välisten tiedostojen keskittämisen, sekä liikkuvien työntekijöiden etäyhteydet palvelimiin. Toteutamme tietojärjestelmät laadukkailla ratkaisuilla aina tarpeisiin sopivaksi.

Pilvipalvelu on kokonaisuus, jossa organisaatiosi tiedostot ja sovellukset sijaitsevat pilvessä (hajautetusti konesaleissa) omien paikallisten palvelinten sijaan. Se on kustannustehokas ja nopea tapa hoitaa asioita ja hallita tietoa. Kulut muodostuvat vain käytetyistä resursseista.

Verkkolevyjärjestelmä sijaitsee asiakkaan omassa paikallisessa ympäristössä. Se sisältää mm. käyttäjänhallinnan, sovelluspalveluita ja sinne voidaan tallentaa esimerkiksi asiakirjoja, kuvia ja projekteja. Kullakin käyttäjällä on käyttöoikeus vain sovittuihin kohteisiin, pääsy tarvittaessa myös muualta etänä.

Aktiivisesti kasvava osa Pohjanmaan yrityksistä on jo valinnut meidät vastaamaan heidän tietojärjestelmiensä ylläpidosta ja huollosta. Tehdään yrityksellesi sopiva huoleton ylläpitosopimus, joka sisältää tarvittavat toimenpiteet sovitulla vasteajalla!

Etätuki

Palvelumme toimii Windows PC:llä, latamaalla linkin osoittaman tiedoston ja avaamalla sen.

Ruudulle aukeaa ikkuna, jossa on numerokoodi joka annetaan DL Datalle.

Pyydä tarjous