DL Data logo

Pilven varmuuskopiointi

Sisältö pilvessä kuuluu sinulle, ja sinä itse olet vastuussa omasta datastasi.
 

Tänä päivänä yritykset nojaavat yhä enemmän pilvipalveluihin, kuten Microsoft 365:een ja Google G Suiteen, jotta tehokas yhteistyö ja tuottavuus olisivat mahdollisia. Kuitenkin edelleen nousee esiin kysymykset: pitäisikö sinun varmuuskopioida pilveen tallennettua dataasi? Mitä tapahtuu, kun datasi katoaa? Tämän aiheen ympärillä on paljon erilaisia mielipiteitä ja myös väärinkäsityksiä.

Toisin kuin yleisesti luullaan, pilvessä oleva tietosi ei ole suojassa tietojen menetykseltä. Microsoft tai Google eivät pidä huolta asiakkaan omasta datasta. Microsoft on valottanut asiaa julkaisemalla niin kutsutun jaetun vastuumallin.

Pilvipalvelujen jaettu vastuumalli tarkoittaa käytännössä sitä, että Microsoft vastaa palvelun toimivuudesta ja saatavuudesta, kun taas asiakas on vastuussa oman datansa turvallisuudesta ja säilyttämisestä.

Mihin varmuuskopiointia tarvitaan? Mitä pilvessä olevalle datalle voi tapahtua?

Tietojen menetykset ovat valitettavan yleisiä tapauksia.
Tietojen vahingossa tapahtuva poisto (itseltä tai yhteisistä tiedostoista), muokkaus tai päällekirjoitus voi olla katastrofaalista. Varmuuskopioratkaisun avulla voit palauttaa kadonneet tiedot nopeasti ja ylläpitää liiketoiminnan jatkuvuutta.

Myös pilvipalveluissa esiintyy aika-ajoin teknisiä ongelmia, kuten palvelinvikoja ja tietojen korruptiota, jotka vaikuttavat datan saatavuuteen ja eheyteen.

Sisäisten uhkien riski, kuten tyytymättömät työntekijät, jotka poistavat tärkeitä tietoja, on todellinen eikä sitä voi sivuuttaa. Varmuuskopioratkaisu tarjoaa suojan näissä tilanteissa.

Haittaohjelmat ja kiristyshaittaohjelmat aiheuttavat merkittävää vahinkoa organisaatiosi tiedoille ja maineelle. Säännölliset varmuuskopiot varmistavat, että ehjät tiedot ovat aina saatavilla palautusta varten pidemmänkin ajanjakson takaa.

Tarjoamme ratkaisua selättämään yllä olevat haasteet.

Yrityksesi pilvipalvelun käyttäjädatasta tehdään päivittäin automaattinen varmuuskopio salattuun levyjärjestelmään. Tämä varmuuskopio sisältää kyseisen käyttäjän sähköpostiviestit, yhteystiedot, kalenterin tapahtumat ja OneDrive-tiedostot. Palvelun hinta määräytyy varmistuksen piiriin valitusta käyttäjälukumäärästä.

Yrityksesi Sharepoint-kirjastot voidaan sisällyttää varmuuskopioinnin piiriin tarvittaessa samalla tavalla. Palvelun hinta muodostuu tallennetun datan määrän perusteella edullisin kustannuksin.

Autamme mielellämme pilven varmuuskopioinnissa, kysy tarjous yrityksellesi alla olevasta painikkeesta.

Etätuki

Palvelumme toimii Windows PC:llä, latamaalla linkin osoittaman tiedoston ja avaamalla sen.

Ruudulle aukeaa ikkuna, jossa on numerokoodi joka annetaan DL Datalle.

Pyydä tarjous