Palvelimet

Toimitamme ja asennamme toimintavarmat ja innovatiiviset tiedon varastointiin tarvittavat ratkaisut kaikkiin yritystoiminnan tarpeisiin. Oikeanlaisella palvelimella varastoit dataa ja tiedostoja jakaaksesi niitä muiden työntekijöiden tai tietokoneiden kanssa. Arkaluontoisen tiedon varastoinnissa on erityisen tärkeä huolehtia turvallisesta ja luotettavasta tietojen tallennuksesta ja jakamisesta. Tämän vuoksi tarjoamamme palvelimet takaavat sinulle turvallisen ja luotettavan ratkaisun.

Pitkään edustamiamme valmistajia ovat mm. Hewlett Packard Enterprise (HPE), Fujitsu sekä Synology. Tarjoamamme palvelimet voidaan jakaa kahteen tuotekategoriaan, eli NAS (Network Attached Storage) jotka ovat verkkoon liitettyä tallennustilaa ja perinteiset monikäyttöisemät järjestelmäpalvelimet (Tower / rack servers).

Jokaisessa tilauksessa kartoitetaan huolellisesti käyttötarpeesi ja suunnitellaan sopivat ratkaisut ja toimintatavat.

Kaikille tarjoamillemme palvelimille on yhteistä vikasietoinen levyjärjestelmä ja nopeat verkkoliitännät.

NAS / levypalvelimet

Toimitamme pääosin laadukkaaksi ja innovatiiviseksi valmistajaksi todettua Synologyn mallistoa räätälöitynä sopivilla kovalevyillä ja muilla tarpeilla.

Järjestelmäpalvelimet

Näistä laitteista ei potku lopu. Käytännössä jokainen palvelintoimituksemme on ollut räätälöity ja ominaisuudet valittu huolella. Valitsemme käyttötarkoituksen mukaan sopivat prosessorit, riittävän määrän muistia, kapasiteetiltaan ja nopeudeltaan soveltuvan levyjärjestelmän sekä verkkoliitännät.
Näihin palvelimiin valitsemme aina kahdennetut virtalähteet ja tuulettimet.

NAS/Levypalvelimet

Edullinen tapa varastoida dataa, laitteistoon valittu käyttökohteeseen sopivat komponentit.

Järjestelmäpalvelimet

Vaativaan suorituskyvyn tarpeeseen. Erittäin skaalautuva ja pitkäikäinen ratkaisu.

Etätuki

Palvelumme toimii Windows PC:llä, latamaalla linkin osoittaman tiedoston ja avaamalla sen.

Ruudulle aukeaa ikkuna, jossa on numerokoodi joka annetaan DL Datalle.

Pyydä tarjous