Paukun Autohuolto

Kokonaispalvelu nykyaikaselle autokorjaamolle

– Tiedämme millaista kalustoa oman työn tekemiseen tarvitaan, mutta emme tienneet saatavilla olevista apuvälineistä, joilla voisimme nopeuttaa työprosesseja. DL Datan asiantuntijoilta saimme näkemystä ja apua, joka mahdollistaa meille turvallisemman ja kustannustehokkaamman toiminnan. Heiltä saimme myös ratkaisuja sellaisiin asioihin, joita emme itse edes tiedostaneet, Sami Viitala Paukun autohuollosta kertoo.

Asiakkaan haasteiden ja tarpeiden kartoitus aloitettiin DL Datan toiminnalle kulmakiveksi muodostuneella konsultoinnilla. Konsultoinnissa lähdettiin liikkeelle asiakkaan ongelmasta, kartoitettiin tarpeet ja selvitettiin heidän toimintaympäristönsä sekä käytössä olevat järjestelmät. Näiden pohjalta ehdotettiin erilaisia mahdollisia vaihtoehtoja, jotka palvelisivat asiakkaan toimintaa parhaiten.

– Jokapäiväistä toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys. Asetumme asiakkaan asemaan ja etsimme juuri ne ratkaisut, jotka sopivat heidän tilanteeseen parhaalla mahdollisella tavalla. Kahlaamme läpi useita eri vaihtoehtoja, joista valitsemme asiakkaalle järkevimmät, Antti Jokiranta DL Datasta korostaa.

Kameravalvontajärjestelmäksi asennettiin seitsemän kameran ratkaisu. Tapahtumia voidaan tarkastella paikasta ja ajasta riippumatta vaikka puoli vuotta historiaan. Turvallisen toiminnan lisäämiseksi vanhan murtohälytinjärjestelmän ongelmat ja puutteet selvitettiin ja korjattiin perusteellisesti pienentäen vanhasta järjestelmästä syntyviä kuluja.

Lisäksi heille toimitettiin useita sähköisiä työpisteitä nopeuttamaan ja helpottamaan päivittäistä työntekoa samalla vähentäen turhaa paperien käyttöä. Tietoliikenneasiat ja työpisteiden langattomat siirtoyhteydet laitettiin myös kuntoon.

– Tarkoituksemme oli rakentaa heille sellainen kokonaisuus, jossa järjestelmät keskustelevat keskenään ja tieto on keskitetty sekä varmuuskopioitu. Kartoituksen pohjalta suunnittelimme heille järkeviä ratkaisuehdotuksia, joista he saivat valita sopivimman. Toimitimme kaikki tarvittavat laitteet ja teknologiat, sillä meidän kauttamme hoitui myös asennus. Meidän kanssamme asiakkaan ei tarvitse huolehtia useista toimittajista ja toimijoista, kun kaikki tarvittava hoituu saman katon alta, Antti Jokiranta DL Datasta huomauttaa.

Kokonaisuutta tukee se, että kuka tahansa DL Datan ammattilaista voi auttaa asiakkaan ongelmissa. DL Datan ydintoimintaan kuuluu asiakasdokumentointi, tilan ja ratkaisujen kuvauksen kirjaaminen ylös mahdollisimman tarkasti, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin.

– Toiminta DL Datan kanssa on ollut erittäin helppoa! Itse ei ole tarvinnut murehtia IT-asioista, kun on voinut luottaa siihen, että asiat toimii ja hoituu sovitussa aikataulussa. Jatkuva apu ja IT-tuki on vain yhden puhelinsoiton päässä, Sami Viitala Paukun Autohuollosta kertoo.

Etätuki

Palvelumme toimii Windows PC:llä, latamaalla linkin osoittaman tiedoston ja avaamalla sen.

Ruudulle aukeaa ikkuna, jossa on numerokoodi joka annetaan DL Datalle.

Pyydä tarjous